Nonbye profilerar XXL Sport och Vildmark

Publicerad
2012-06-07
Skribent
Redaktionen

XXL Sport & Vildmark är Norges snabbast växande sporthandelskedja och företaget expanderar nu stort också i Sverige.

Nonbye Sweden har fått uppdraget att ansvara för leveranser och montage av fasadskyltar, invändig grafik till fönster och väggar och vepor både in- och utvändigt.

XXL och Nonbye har tillsammans utvecklat konceptet när det gäller materialval och nya tekniska lösningar, både när det gäller etablering av nya och ombyggnation av befintliga butiker.

– Vi har ambitionen att kontinuerligt expandera på våra marknader i Sverige och Norge med nya butiksetableringar. Vi valde Nonbye som leverantör och samarbetspartner eftersom produkterna har hög kvalitet.
– Företaget har bra prisbild, det har en hög professionell standard och är en pålitlig producent och leverantör säger Cristina Moreno, Konceptchef Norden för XXL.

Nonbye är verksamt inom design, projektledning, produktion och montage av ljusskyltar, dekaler, fordonsdekorer och point of salesenheter. Företaget tillhandahåller också produkter till butiksinredningar och andra typer av program och produkter för profilering av företag och organisationer.

Nonbye profilerar XXL