Skins profilerar luren

Publicerad
2012-05-30
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

I webbshoppen WeSkins.com kan man beställa självhäftande dekaler, som skyddar och ger ett personligt utseende till mobiltelefonen, läsplattan eller bärbara datorn. Som kund laddar man upp egna bilder eller väljer en färdig design från en katalog av olika konstnärer och artister.

– Vi har sett en stor efterfrågan av att såväl skydda som att ge sin mobiltelefon, läsplatta och/eller laptop en mer egen profil. Ett alternativ är att montera på en självhäftande dekal i vårt exklusiva material med en egen design, en sk skin, säger Daniel Melkersson, medgrundare av WeSkins.
– Vi vill på ett enkelt och mycket pedagogiskt sätt låta kunder göra sina egna skins och skapa en egen stil på sina mobila enheter.

Målet är att konceptet ska ta minst 5% av den totala marknaden för skydd och personifiering av mobila enheter i Sverige inom 2–3 år.

Att hitta produkter som kan förskönas med skins är inte svårt. Bara i Sverige är antalet smartphones nu närmare
3 miljoner och under 2011 såldes ca 4 miljoner nya mobiltelefoner bara i Sverige. Dessutom finns bärbara datorer i mer eller mindre varje hem och arbetsplats och det finns strax under 300 000 surfplattor. Tillväxten har varit extremt snabb och kommer bli betydligt snabbare framöver.

weskins.com