Indukta tar över SWF

Publicerad
2012-05-30
Skribent
Redaktionen

I mitten av februari köpte Indukta AB all verksamheten i SWF Sverige AB. Hans Olow Hansson har dragit sig tillbaka som pensionär och László Kadar slutar som tekniker på SWF Sverige AB.
Vidare kommer Symaskinservice AB att upphöra med försäljning av brodyrtillbehör såsom backing, brodyrtråd mm, när nuvarande lager är slut.

– Vi vill tacka alla kunder och leverantörer för 6 givande år och samtidigt lyckönska de nya ägarna, förklarar Hans Olow Hansson.
– Vi har fullt förtroende för Indukta AB som SWF-kundernas nya samarbetspartner.

Hans Olow Hansson

Indukta AB har arbetat med industrisymaskiner i Borås sedan slutet av 1950-talet. Förutom andra närliggande produkter, som t ex skärutrustning, stickmaskiner och svetsmaskiner, har företaget även en lång erfarenhet av brodyrmaskiner och tillbehör till dessa. Indukta AB har också systerbolag och partners i Norden och Polen, som redan tillhandahåller SWFs produktsortiment på dessa marknader. Det är med andra ord ett ganska naturligt steg, att Indukta nu gör så även i Sverige.

– Vi ser fram emot att ta över verksamheten i SWF Sverige och hoppas att vi kan få komma ut och presentera oss så snart som möjligt, säger Christian Stjärnerud, VD för Indukta AB.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman