Zünds senaste innovationer på Fespa

Publicerad
2012-04-17
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

På Fespa Digital i Barcelona presenterade Zünd sin helt nya S3-serie med fräs-/skärmaskiner.
Efter lanseringen av G3 år 2008, Zünd Cut Center Software år 2010 och det helautomatiska Handling System under 2011, fortsätter Zünd med en rad av spännande nya releaser under temat; Ditt första val i digital skärning.

S3 – banbrytande och supersnabb
Med ett revolutionerande drivsystem är S3 byggd för fart. De nya skärmaskinerna utmärker sig med hög prestanda och stor produktivitet. S3 är kapabel att hantera en mängd olika material, inklusive textilier, vinyler, filmer, tunnare plaster, kartong mm. Sammantaget gör egenskaperna hos S3-maskinerna dem till ett perfekt allround-skär-system vars kapacitet kan utökas ytterligare med olika tillbehör.

Andra höjdare
Zünds deltagande på Fespa Digital 2012 hade också höjdpunkter som Zünd Board Handling System – helt automatiserad, obevakad digital skärning och olika Zünd Cut Center-programvaror.
Dessutom Center-rullmaskin och Twin Cutting samt 3D routing, som producerar 3-dimensionella konstruktioner.

Zund