Trelleborg lanserar Institutet för modern Print

Publicerad
2012-04-17
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

En av världens ledande tillverkare av tryckdukar,Trelleborg, kommer att lansera Institute of Contemporary Print på Drupa 2012. Tanken är att åstadkomma ett kreativt och interaktivt utrymme, där mässbesökarna kan slappna av, uppleva spännande konst och upptäcka möjligheterna med moderna tryck. Institutet lovar också besökarna möjligheten att se fler innovativa utskriftslösningar under ett tak än någonsin tidigare.

– Vi har ställt ut på Drupa i många år nu, eftersom det ger oss ett utmärkt tillfälle att visa våra högpresterande produkter och lösningar direkt för de människor som kan dra mest nytta av dem, säger Thomas Linkenheil, VD på Trelleborg Printing Blankets.
– Vi är den enda tryckdukstillverkaren att erbjuda lösningar inom alla tre segmenten; offset, digital och flexo.

Fokus kommer att vara på The Masters Collection, som är en sammanställning av konstverk som producerats av studenter från Tyskland och Nederländerna. De har arbetat speciellt för att visa upp moderna tolkningar av några av världens mest berömda konstverk. Deras alster, på alla tänkbara underlag, visar vilken mångsidig-
het, unik förmåga och brett sortiment som dagens tryckdukar har.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman

 Institutet för modern Print