Scott Fresener lanserar Halvton Converter Photoshop Plug-in

Publicerad
2012-04-18
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Scott Fresener, chef för T-BizNetwork International och utvecklare av FastFilms och T-Seps har tagit fram en plug-in för Photoshop kallad Halvton Converter, som automatiskt konverterar färgseparationer i Photoshop så att halvtoner kan skrivas ut.

– Denna plug-in kom till utifrån om behovet av att ersätta den saknade Screen -knappen hos Adobe.
– Tidigare har vi alltid kunnat välja rätt halvtonfrekvens, -vinkel och -punktform i Photoshop, innan vi skickade utskriften till en skrivare. Av någon okänd anledning valde Adobe att ta bort den här knappen på CS5.

Scott Fresener HalftoneConverter

Medan Scott Fresener förklarar, att det här inte är en äkta programvara, som en RIP som normalt gör halv-
tonkonvertering och styr mängden bläck till en bläckstråleskrivare och gör att du kan skriva ut svart bläck från de flesta patroner.

– Men är det näst bästa efter att ha en RIP och den enda skillnaden är att du skickar en pre-halftoned-file istället.

Scott Fresener berättar också, att man faktiskt kan skapa en kanal för separation i Photoshop och dela upp kanalerna och omvandlar varje ny fil till halvtoner, utan att använda sin plug-in.

Halvton Converter fungerar i alla versioner av Adobe Photoshop och på alla operativsystem för Windows eller Mac. Det är enkelt att använda, billigt och fungerar med alla skrivare; bläckstråle eller laser.
Du kör programmet och skriver sedan ut. Det ger dig full kontroll över halvtonfrekvens, halvtonpunktform, halvtonvinkel och den slutliga bildupplösningen.

Mer information; www.T-BizNetwork.com

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman