Marabu på Fespa Digital

Publicerad
2012-04-23
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Deltagandet på Fespa Digital i Barcelona upplevde Marabu som en klar framgång.

– Våra provtryck med de nya fluorescerande sublimeringsfärgerna drog många besökare till vår monter, rapporterade Gianni Robertazzi, produktchef för digitalfärg.- Sublimeringsfärgen ger rika och intensiva nyanser som blir en bra kontrast mot djup svart.

Marabu på Fespa Digital

Marabu visade även den milda lösningsmedelsbaserade färgen MaraJet DI-MS via Plug- & Print-kassetter.
De är enkla att använda och kassetterna är framtagna för Mimaki JV33, JV34 eller CJV30. Den nya produkten blev mycket populär bland besökarna.

Marabu utvecklar liquid coatings i samarbete med Welte. På mässan presenterades en del av produkterna ur det breda sortimentet av primers och färger. Produkterna är, enligt Spacio, idealiska för användning på glas, melamin, wellpapp, PVC, PMMA och polypropen. Det tryckta resultatet, som kördes i en Bürkle LFC 2100 Roller Coater, ansågs av många besökare som enastående.

Marabu på Fespa Digital