Handelsministern i juryn för UTE 2012

Publicerad
2012-04-25
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Nu står det klart att handelsminister Ewa Björling och Stockholms stadsbyggnadsråd Regina Kevius är två av flertalet framstående personer i juryn för den femte upplagan av utomhusreklamtävlingen UTE, som arrangeras av JCDecaux.
Den 8 maj presenteras förstapristagaren som vinner såväl ära som möjligheten för fem personer att delta på Cannes Lions.

– Sveriges kreativa näring idag har en stor exportpotential och utomhusreklamen är en viktig del av detta. Vi har i Sverige flera reklambyråer som står starka i den internationella konkurrensen. Tävlingar i likhet med UTE bidrar till att sporra utvecklingen.
– Jag ser fram emot att få se Sveriges bästa kreatörer ta sig an en och samma uppgift, säger Ewa Björling, Sveriges handelsminister.

 Ewa Björling

Ewa Björling