Esko stärker rollen i digital efterbehandling

Publicerad
2012-04-20
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Esko är en känd leverantör till den digitala efterbearbetningsmarknaden, inte minst med sin framgångsrika Kongsberg-serie. På Drupa, fortsätter företaget att utöka sitt produktsortiment med lanseringen av det nya Kongsberg XN efterbehandlingsbordet och med en uppgradering av i-cut Suite.
Esko

Passar praktiskt taget alla
Kongsberg XN är det mest mångsidiga alternativet i mellanregistret på marknaden. Den kan hantera det bredaste utbud av material och passar alla förpackningar.
Dessutom kan Kongsberg XN användas för att skära plåtar som en del av Esko Digital Flexo Suite och kan hantera de tunga material som används för skyddande förpackning.

Nyutvecklade verktyg är en Solid Board v-stansning, en wellpapp-core board v-stansningsinsats och en punktskrift verktygsinsats. Alternativ som ökar produktiviteten och kvaliteten för varje applikation finns tillgängliga.

High Power Fräsning
Den nya Kongsberg XN kan utrustas med en mer kraftfull frässpindel, kallad MultiCut-HP. Det nya high-powered verktygshuvudet ger produktivitetsökning på upp till tre gånger på fräsningen. Även vid behandling av de mest utmanande material håller den en hög och konsekvent hastighet.
Den finns i olika storlekar; från den minsta 1680 x 1270 mm (66 ”x 50”) Kongsberg XN20 upp till den största 2210 x 6550 mm (87 ”x 258”) Kongsberg XN48 .

Esko