Canon satsar på Drupa 2012

Publicerad
2012-04-26
Skribent
Redaktionen

Vid årets Drupa-mässa storsatsar Canon med sin hittills största monter. Canon ska tillsammans med Océ, som nu är en del av Canongruppen, förmedla ny kunskap och inspiration samt visa upp den bredaste produktportföljen på hela mässan.
Som en av de ledande leverantörerna av produkter och lösningar för kontorsmiljö och grafisk bransch satsar Canon stort på Drupa 2012 i Düsseldorf den 3-16 maj. Montern, som kommer att vara uppdelad i fyra olika zoner, har mässans största produktutbud och är den fjärde största med en golvyta på hela 3 750 kvm.

Innovativa lösningar
I montern vill Canon och Océ visa besökarna hur man kan dra nytta av nya affärsmöjligheter och bli ännu mer attraktiv för sina slutkunder. Exempelvis kommer inspirerande kundexempel och innovativa lösningar att presenteras. Oavsett om besökarna har fokus på att minska kostnader, utforska nya affärsområden eller söka inspiration från verkliga exempel, ska de kunna hitta vad de söker här.

Canon och Océ kommer även tillsammans att visa upp mässans bredaste produktportfölj, där självklart nya Océ ColorStream 3700 ingår.