Systemtext skyltar om ONE

Publicerad
2012-03-23
Skribent
Josefin Nässlander

Goda relationer mellan företagen gjorde att ONE Nordic valde Systemtext, som skylt- och fordonsdekorleverantör, när det var dags att profilera om företagets anläggningar. Systemtexts montageorganisation sträcker sig över hela landet och omprofileringen var klar under hösten 2011.

Systemtext omprofilerar ONE Nordics under varumärket ONE. ONE Nordics ledning tog kontakt med Systemtext i maj och då påbörjades diskussionerna om hur omprofileringen av de 40 anläggningarna och 960 fordonen skulle ske.

– Vi valde att fortsätta samarbeta med Systemtext både gällande skyltar och fordonsdekor. Att ha en och samma leverantör är både tryggt, effektivt och tidssparande, berättar Thommy Thörnkvist, fordonschef ONE Nordic, som har goda erfarenheter från företagets två tidigare omprofileringar, där Systemtext varit leverantör och montageansvarig.

Skyltar och fordonsdekor
Fasad- och utomhusskyltarna kompletterades med tre stora polygoner – 3 meter höga med ONE-logotypen – även dessa invändigt belysta med dioder. All lysrörsbelysning togs bort. Parallellt med omprofileringen av de 40 anläggningarna, monteras företagets nya fordonsdekorer, totalt 960 stycken.

– Vi har en gedigen montageorganisation som täcker montering över hela landet. Det innebär att vi kunde hålla tidsplanen, säger Sven Totté, marknadschef Systemtext.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman