Spacio säljer för Roland DG

Publicerad
2012-03-12
Skribent
Josefin Nässlander
Ämnen
Print & mer

Som ett led i att stärka bolagets position på den svenska marknaden har Roland DG North Europe A/S utsett AB Spacio System, en av de ledande leverantörerna inom screentrycksbranschen, till ny återförsäljare i Sverige. Det nya avtalet är främst inriktat på att komplettera Roland DGs utbud i södra Sverige genom att sälja företagets UV-skrivare till Spacios kundsegment. Självklart kommer Spacio även att sälja Roland DGs övriga produkter.

– Genom hårt arbete och engagemang har vi etablerat oss på den digitala marknaden och nu ser vi fram emot att erbjuda våra kunder produkter från en ledande tillverkare inom digitalt tryck. Roland DGs produkter passar perfekt till vårt produktsortiment, och genom att investera i hängiven säljpersonal för Roland DGs produkter som backas upp av vår egen serviceorganisation, strävar vi efter en kraftig ökning av försäljningen med detta nya samarbete, säger Lars Nilsson VD på AB Spacio System.

– Spacio har många års erfarenhet av screentrycksbranschen, speciellt inom det industriella segmentet som också kommer att vara deras utgångspunkt.
– Vi ser en tydlig tendens på väg mot UV-teknik, särskilt inom industriella applikationer där höga kvalitetskrav leder denna trend, och vi är säkra på att UV-produkter är den framtida försäljningen, fortsätter Lars Nilsson.

– Med vår expertis i branschen matchas kvaliteten på Roland DGs produkter. Vi är övertygade om att vi kommer att kunna hjälpa våra kunder att fatta beslut som är rätt för dem, avslutar Lars Nilsson.

Roland DG North Europe A/S är också mycket nöjda med det nya avtalet.

– Med AB Spacio System får vi en entusiastisk återförsäljare med dokumenterad erfarenhet inom ett av våra fokusområden; UV, säger Anders Mydtskov, VD och koncernchef på Roland DG North Europe A/S.

– Med Spacio som ny återförsäljare känner vi nu att vi har rätt geografiskt nätverk som gör det möjligt för oss att marknadsföra våra produkter i hela Sverige. Vi är glada att välkomna Spacio och ser fram emot att stärka vår position inom den svenska UV-marknaden, säger Anders Mydtskov.

Spacio - Roland DG

Alan Isaacs Roland DG, Stefan Nilsson Spacio, Anders Mydtskov Roland DG och Lars Nilsson Spacio