Resursstarkt Gosh-kansli

Publicerad
2012-03-29
Skribent
Josefin Nässlander
Ämnen
Produktmedia

Caroline Rosado är sedan oktober 2011 Gosh nya VD. Hon kommer närmast från PS Communication. Hon har studerat internationell ekonomi, har en master i Marketing och har även internationell yrkeslivserfarenhet från bl a Exportrådet, Svenska-spanska Handelskammaren i Madrid och Invest in France Agency.
 Caroline Rosado

Marie-Louise Hallbygård är sedan mitten på oktober 2011, ny ekonomiansvarig på Gosh. Hon är en erfaren ekonom med många års erfarenhet av både små och stora börsnoterade bolag.

Marie-Louise Hallbygård

Denise Sundberg har erfarenhet av branschen, då hon tidigare varit anställd som marknadskoordinator på Gosh. Nu är hon tillbaka i företaget och jobbar med administrativa uppgifter parallellt med sina studier på Stockholms universitet.

Gosh Denise Sundberg

Tamara Miranda har en gedigen erfarenhet inom serviceyrket och har studerat språk och internationell försäljning och marknadsföring. Hon har arbetat på Gosh sedan årsskiftet. Under våren, kommer hon att göra sin praktik som marknadskoordinator genom Sälj- och Marknadshögskolan i Stockholm, där hon läser sin sista termin.

Tamara Miranda

Pernilla Andersson har en högskoleutbildning inom Grafisk Design från Tekniska Högskolan i Jönköping och studerar nu till Internationell marknadsförare på Sälj- och Marknadshögskolan i Stockholm. Hon har tidigare erfarenhet från PR-uppdrag i form av web och design. Pernilla kommer under våren att göra sin praktik som AD/marknadsassistent på Gosh.

Pernilla Andersson

Nga Shan Wu har en högskoleutbildning inom Turism från Södertörns Högskola och studerar nu sista året till Internationell säljare och marknadsförare på Sälj- och Marknadshögskolan i Stockholm. Hon har tidigare arbetat med administrativa uppgifter, marknadsföring och inom servicebranschen. Även hon gör sin praktik på Gosh.

Nga Shan Wu

www.gosh.nu