Olsson & Co blev Supplier of the Year 2011

Publicerad
2012-03-21
Skribent
Josefin Nässlander
Ämnen
Produktmedia

Nyligen utsågs Olsson & Co, med ett heltäckande utbud av expomaterial, trycksaker, profilkläder och presentreklam, till Supplier of the Year 2011 av hotellkoncernen Nordic Choice Hotels med motivering:

– Med en service utöver det vanliga, hög grad av både kreativitet och flexibilitet samt ett mycket stort kunnande inom sitt område har detta företag år efter år, visat att de är en partner som både våra hotell och kontor sätter ett mycket stort värde på.

Olsson & CO Petter A. Stordalen och Tomas Olsson

Nordic Choice Hotels är en av Nordens ledande hotellkedjor med en årlig omsättning på över 6,2 miljarder norska kronor och över 9 200 anställda. På den nordiska marknaden marknadsförs 170 hotell under varumärkena: Comfort Hotels, Quality Hotels, Quality Resort Hotels, Clarion Hotels, Clarion Collection Hotels, Nordic Hotels och Nordic Resorts.

Olsson & Co startade 2007 och omsatte 2010/2011 drygt 38 miljoner kronor och har tretton anställda.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman