Lyckad mässa för Roland DG

Publicerad
2012-03-30
Skribent
Josefin Nässlander
Ämnen
Print & mer

Det var svårt att missa Roland DG LEF-12 UV-flatbäddskrivare och BN-20 cut-skrivare på PRomotion Expo i januari. Här fanns både Color Systems, Schneidler och Spacio, som ställde upp för att visa mångsidigheten hos de två produkterna för alla besökare på Jönköpingsmässan PRomotion Expo.

Besökarna hade möjlighet att se hur man med den senaste UV-tekniken tryckte på allt från golfbollar till pennor, iPhone-skal och mycket annat, som lämpar sig som give-aways och reklamartiklar.

– LEF-12 väckte stor uppmärksamhet på grund av skrivarens mångsidighet och vi tryckte iPhone-skal med besökarnas namn och det blir alltid en succé, säger Lina Thorsson från Spacio.
– För oss var det en riktigt lyckad mässa med många besökare i vår monter och ett stort intresse för Roland DGs produkter, berättar Lina Thorsson vidare.

– Vi kan konstatera att vår LEF-12 möttes med stort intresse från besökare, säger Christer Hansson från Schneidler, som passade på att visa fördelarna med LEF-12 på sin egen monter.

Roland DG var mycket nöjd med utställningen och ser fram emot att visa LEF-12 och BN-20 på flera utställningar och evenemang tillsammans med sitt nätverk av återförsäljare.

Roland

Magnus Karlsson, Color Systems, Stefan Nilsson, AB Spacio Systems, Jens Hjort, Roland DG North Europe AS, Hans Rosén, Schneidler

Roland VersaUV LEF-12 är en UV-flatbäddsskrivare med Rolands UV LED-teknik. Det är en desktopmodell med en max upplösning på 1440 dpi. Skrivaren klarar material med en tjocklek på upp till 100 mm och en maxvikt av 5 kg. VersaUV LEF-12 är perfekt för utskrifter av små skyltar, presentreklam, mobilskal och mycket mer. Den använder CMYK, vitt och transparent bläck. Man använder det transparenta bläcket för blanka ytor, matta ytor eller för att skapa texturer. Max utskriftsytan är 335 mm x 310 mm. Roland VersaWorks® RIP programvara ingår som standard.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman