Kala visar nytt på Fespa Digital 2012

Publicerad
2012-03-13
Skribent
Josefin Nässlander
Ämnen
Print & mer

På Fespa Digital 2012 kommer Kala att visa sina allra senaste modeller; Starter, som är en kall laminator samt en helt ny professionell varm och kall laminator; Atlanten 1650.

Kall laminatorn Starter introducerades på marknaden i september 2011 och feedback hittills – från kunder över hela världen – har varit mycket positiv.

Laurent Bouchard, VD för Kala, kommenterar;
– The Starter har ett mycket lämpligt namn. Den är inte bara en entry level maskin, den är också den start för vad Kala hoppas är en ny trend. Ett konkurrenskraftigt pris på en kvalitetsmaskin, fullt utvecklad och tillverkad i Europa.

Kala Starter ger en enkelsidig laminering och lim-montering på substrat upp till 50 mm tjock. Den finns i 108 cm, 140 cm och 160 cm bredd och alla modeller är kapabla att hantera rullar upp till 100 i längd.

Den är otroligt enkel att använda och minskar därför slöseri med tryckt material på grund av handhavandefel.

Kala kommer också att lyfta fram sin nya Atlanten 1650, varm och kall laminator, på utställningen. Atlanten 1650 har utvecklats för att uppfylla alla behov av inomhus- och utomhuslaminering.

Den nya laminatorn har tagits fram, för att integrera de senaste tekniska framstegen. Den är robust konstruerad för intensiv användning och erbjuder stor mångsidighet. Det ger bra resultat.

Kala Starter -  Fespa Digital 2012