Anapurna till KTS

Publicerad
2012-03-22
Skribent
Josefin Nässlander
Ämnen
Print & mer

PMH Systems har nu levererat en Agfa Anapurna UV-skrivare till Köpenhamn Tekniska skola (KTS). Maskinen kommer att användas i utbildningen av grafiska tekniker.

Agfas återförsäljare av Anapurna UV-skrivare i Danmark, Norge och Sverige, PMH Systems, är uppenbarligen stolta över att valet föll på dem som leverantör av utrustningen. Närvarande vid installationen var bl a
Nils-Arne Sletten från Nordic UV Business Unit från Agfa Nordic. Han var mycket nöjd med att KTS valde just Agfa Anapurna, som är en av de mest mångsidiga UV-hybridskrivarna med kapacitet från 15 kvm/tim upp till
75 kvm/tim; alla med alternativ för att även skriva ut med vit färg.

Anapurna till KTS

– Agfa Anapurna-serien har de senaste tre åren varit de mest sålda UV-skrivarna i Skandinavien och med den här installationen, är förhoppningen att en hel del akademiker kommer att föredra den digitala skrivaren och inse varför just den har uppnått sin unika position, säger Nils-Arne Sletten.

Köpenhamns Tekniska skola underströk att man är glada över att samarbeta med PMH Systems, vilket har gjort att man kunnat investera i det senaste inom digital flatbäddsskanner-tryck i den industriella klassen. Skolan ser fram emot fortsatt samarbete och kunskapsutbyte med PMH Systems och Agfa.