Nonbye tecknar avtal med Nordsjö

Publicerad
2012-02-16
Skribent
Josefin Nässlander
Ämnen
Övrigt

Nonbye Sweden AB har tecknat ett treårigt avtal om produktion, leverans, montage, projektledning och produktutveckling av fasadskyltar, foliedekorer, vepor och armaturer till Nordsjös kedja av 140 interiörbutiker över hela Sverige. Avtalet omfattar också företagets 25 butiker på den norska marknaden.

– Vi har tecknat avtalet med Nonbye, eftersom företaget visat prov på en effektiv organisation med rätt produkter för våra behov.
– Nonbye har fått ett totalansvar för hela kedjan från design, produktion och montage, vilket avlastar oss som kund. Resultatet har blivit mycket uppskattat säger Magnus Bick som är konceptansvarig på Nordsjö Idé & Design.

Det danska familjeföretaget Ole Nonbye a/s köpte aktiemajoriteten i det svenska företaget Ci Concept i början av hösten 2010 och redan då lades de första stenarna, för att skapa en skandinavisk helhetsleverantör av skyltar och andra visuella identifikationsprogram.

Ci Concept är nu Nonbye
För att ytterligare befästa samarbete och ägande mellan verksamheterna bytte Ci Concept Sweden AB namn till Nonbye Sweden AB vid årsskiftet.
Företaget har redan fått ett starkt fäste på marknaden och har tecknat produktions- och leveransavtal med ett stort antal nya kunder varav Nordsjö Idè & Designs butikskedja tillhör en viktig kundgrupp i detaljistsegmentet.

Nonbye tecknar avtal med Nordsjö