Mike Fresener startar Independent Print Supplies

Publicerad
2012-02-21
Skribent
Josefin Nässlander
Ämnen
Print & mer

Mike Fresener, tidigare vVD för USA Screen Print, har öppnat ett nytt företag med inriktning på screentryck och digital bildbehandling. Företag heter Independent Print Supplies. Mike Fresener har i bagaget en gedigen branscherfarenhet från hela sitt yrkesverksamma liv och företaget kommer – utöver mjukvarusidan och konsultverksamhet – att tillhandahålla förnödenheter såsom, bläckstråle, film, kemikalier, plastisol, direkt-till-plagg och bläck sublimering, storformat tillsammans med utrustning för screentryck och digital bildbehandling.

– Jag är en mycket praktisk och konkret leverantör och kommer att ge en utmärkt service och en personlig support, förklarar Mike Fresener.
– Jag har tillbringat mitt liv i den här branschen och har värdefulla kontakter med viktiga leverantörer.
– Jag planerar att göra produkter som jag känner och litar på och själv skulle använda. Det här är verkligen som att sluta cirkeln för mig.

Independent Print Supplies är centralt beläget i Kentucky och planerar att inte bara serva centrala USA, utan också att genom sin hemsida nå ut till hela den nordamerikanska kontinenten och resten av världen.

Mike Fresener startar Independent Print Supplies

Mer info; www.IndependentPrintSupplies.com