Många på Scandraft Academy

Publicerad
2012-02-10
Skribent
Josefin Nässlander
Ämnen
Print & mer

Den 8 december förra året kom drygt 150 personer till Scandrafts nya fina lokaler i Mölnlycke och till den första Scandraft Academy någonsin.
Inte mindre än 15 välbesökta seminarier hölls under dagen med fem olika huvudämnen; Färghantering, Transfertryck, Bilfoliering, Easycalc och Miljövänliga pappersbaserade skivor för print (Falconboard).
Lunch och kaffe serverades i det enorma lagret, som utan problem rymde alla besökare.

Flera av seminarierna hölls av representanter från Scandrafts leverantörer, Siser, A. Berger samt Falconboard. Även Björn Mattsson från Blickpunkt var med och visade sina produkter.

– Jättekul att vi fick så stort gensvar på vårt nya koncept. Det finns ett behov att ta till sig kunskap och att träffa andra i samma bransch. Det kommer definitivt att bli en fortsättning under 2012 berättar Anders Trillkott, VD på Scandraft.

– Vi har sett ett ökat behov av att sprida kunskap om hur våra material används på bästa sätt och hur våra kunder ska kunna få ut bästa möjliga kvalitet och lönsamhet tillsammans med Scandraft som leverantör.
– Därför har vi tagit fram ett koncept som vi kallar Scandraft Academy där vi kommer att genomföra olika typer av utbildningar och seminarier.

SM112 Scandraft Academy dec 2011 Transfer