Säljer både hus och inredning

Publicerad
2012-01-20
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Nu breddar Mäklarhuset, som säljer bostäder, sin verksamhet och lanserar en egen inredningskollektion.

– Vi vill bidra till att göra boendet enkelt, sinnligt och njutbart. Vår nya inredningskollektion tycker jag på ett bra sätt signalerar att vi vill vara en del av människors boende, inte bara vara där när det är dags att köpa eller sälja, säger Mäklarhusets vd Ingegärd Carlson i ett pressmeddelande.

I första hand ska inredningen användas i företagets 140 mäklarkontor, men vissa produkter kommer även att finnas till extern försäljning. Kollektionen – som består av både lampor, möbler och skulpturer, samt mattor, tapeter och tyger – är framtagen av designern Viktoria Hamberger på Rosenhof Art Factory:

Majoriteten av kollektionen är nyproducerade produkter från svenska leverantörer, men en del utgörs av gamla uppdaterade möbler.

– I samarbete med bland andra möbelsnickare från Carl Malmstens möbelskola har jag skapat en speciell vintagekollektion för Mäklarhuset.
– Det är gamla klassiska möbler som jag hittat på Blocket och på småländska loppisar som jag låtit renovera och göra om med de identitetsskapande former som ingår i kollektionen; nycklar eller nyckelhål, säger
Viktoria Hamberger.

mäklarhuset

Ingegärd Carlson