Färgtryck och RFID-kodning

Publicerad
2011-10-11
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Primera RX900e RFID är världens första on-demand skrivare som både skriver färg och kodar RFID på samma etikett. Den utnyttjar den senaste högupplösta bläckstråletekniken, för att producera etiketter, både med och utan självhäftning, i hastigheter upp till 114mm/sekund och upp till 203 mm breda.

Färgtryck och RFID-kodning

En inbyggd automatisk RFID-skrivare/-läsare från industriföretaget Intermec säkerställer att korrekt RFID-information skrivs in på varje etikett. Varje etikett kan få såväl unikt grafiskt tryck som RFID-information.

Etiketter i formaten från 25,4 mm till 216 mm kan användas och skrivare har en justerbar antenn för RFID, vilket möjliggör en exakt positionering av RFID-signalen så att endast en etikett i taget skrivs med RFID-informationen.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman