Nya ägare på 4Sign och EvoMaxx Media

Publicerad
2010-11-05
Skribent
Redaktionen

EvoSign AB med företagen 4Sign Karlskrona och EvoMaxx Media har nya ägare. Tidigare i vår genomfördes ägarbytet, då företagen såldes till Ulf Andersson, Jonas Fregell och Ulf Dunér. Verksamhetschefer på företagen blir Jonas Fregell för EvoMaxx Media och Ulf Dunér för 4Sign.

Ulf Duner

Ulf Duner

Det var den 25 maj 2010 som rodret lämnades över till Jonas Fregell och Ulf Dunér. Båda ser en positiv utveckling på marknaden och stora möjligheter att öka värdet i företagens respektive erbjudanden.
Evomaxx Media har redan nyanställt två säljare – en i Malmö och en i Göteborg.

– Karlskrona är fortfarande basen, men hela Sverige är vår marknad och där växer vi ständigt, säger Jonas Fregell.
– Vi ser på hösten med stor tillförsikt och kan redan se en klar uppgång i försäljningen.

Det blir nya tider på 4Sign och EvoMaxx Media med stora satsningar på organisationsförbättringar för att kunna ta nästa steg i utvecklingen.

– Genom att vi stärker samarbetet företagen emellan har personalen funnit ny glöd. Positiv och motiverad personal är enormt viktigt för oss för att kunna utveckla företagen optimalt, säger Ulf Dunér.

Målsättningen för 4Sign är att fortsatt vara den ledande aktören i regionen inom visuell kommunikation. EvoMaxx har som målsättning att växa på den nationella marknaden och befästa varumärket som står för seriösa och kompletta lösningar för Internetmarknadsföring.