Nätmusik på kort

Publicerad
2010-09-27
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Nu har alla 7-Eleven- och Pressbyråbutiker runt om i Sverige börjat sälja presentkortet iTunes Gift Card. Därmed går det köpa underhållning in blanco till sina vänner i dessa närbutiker. Presentkortet är förladdat med tre olika valörer; 150, 250 eller 500 kronor för vilka man från Apple iTunes Store kan köpa och ladda ner enstaka låtar, album, spellistor, ljudböcker och iPhone-appar direkt till sin iPod, iPhone, Mac eller PC.Nätmusik på kort

Över tio miljarder låtar har laddats ner från iTunes Store sedan starten 2003.

– Vi har under de senaste åren satsat stort på presentkort av olika slag. SF Bio, Kaffegram, Glassogram, Spotify Premium och nu iTunes-presentkort. Det är ett snabbt och enkelt sätt att visa omtanke, som har blivit väldigt omtyckt bland våra kunder, säger Mariette Kristenson, marknadschef på Pressbyrån.