OS-yra i garnbutiken

Publicerad
2010-04-16
Skribent
Redaktionen
Den virkade OS-mössan har drastiskt ökat efterfrågan på garn och virknålar efter det att mönstret till mössan släppts.
Mössan som den svenska OS-truppen har på sig har setts i åtskilliga TV-sändningarna från Vancouver. När nu mönstret till mössan släppts för de som vill virka mössan själv har efterfrågan rusat i garnbutikerna. Färgerna gult, blått, vitt och svart tog slut på bara ett par dagar.
Mössan och OS-truppens övriga kläder har utformats av Eva Christensson, som i vanliga fall är formgivare på Stadium.

Den virkade OS-mössan har drastiskt ökat efterfrågan på garn och virknålar efter det att mönstret till mössan släppts.Mössan som den svenska OS-truppen har på sig har setts i åtskilliga TV-sändningarna från Vancouver. När nu mönstret till mössan släppts för de som vill virka mössan själv har efterfrågan rusat i garnbutikerna. Färgerna gult, blått, vitt och svart tog slut på bara ett par dagar.

Mössan och OS-truppens övriga kläder har utformats av Eva Christensson, som i vanliga fall är formgivare på Stadium.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman