Madico lanserar ny webbsida för skyddsfilm

Publicerad
2010-04-25
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Det brittiska företaget Madico Graphic Films återupplivade den särskilda online-portalen för sitt växande utbud av miljövänliga, UV och eco-solvent bläckstråle och termotransfer utskrivbara glas- och fönsterfilmer.

Madico lanserar ny webbsida

Det nya utseendet på webbplatsen – www.glazingenhancement.com – har omarbetats helt med fokus på den breda och innovativa tillämpningen som kan uppnås med Madico-sortimentet för bl a branding och reklam, inredning och detaljhandel, design, event och säkerhet.

Som ett resultat ska reklamare, arkitekter, inredningsdesigners och marknadsförare enklare kunna göra ett produktval, beroende på behoven i deras specifika projekt.

Den nya webbplatsen förklarar också principerna för mervärdet med inglasade miljöer och hur dessa kan erbjuda lukrativa intäkterna och öka möjligheterna för Madico-kunder och deras kunder.

Besökare på www.glazingenhancement.com kan också ta del av en ökad interaktion som visar de kreativa funktioner som varje material rymmer och de möjligheter som de erbjuder kunderna. Utbudet gör det möjligt för formgivare och arkitekter att kombinera privatlivets livsstil med dekorativa utskrivna bilder, liksom att företagets innovativa linje kan visualiseras så att fula vyer blockeras eller skapa engagerande visioner inne i en butik.

https://www.folier.se/?utm_source=screenmarknaden&utm_medium=webannons&utm_campaign=allman