MACtac sponsrar (Ant) Arctic Matters-utställning

Publicerad
2010-04-19
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Produktmedia
(ANT) Arctic Matters-utställningen presenterar en konstnärlig bakgrund av den fascinerande, men bräckliga skönheten i nord- och sydpolen. Utställningen är skapad i Belgien och den kommer att resa över hela världen under de kommande tre åren.
Ursprungliga idén
Belgiska Dixie Dansercoer har bjudit in konstnärer för att beskriva mysterium och den oändliga skönheten i livet och landskapen i (Ant) Arctic cirklar. Utställningen var installerad i tolv containrar, som visar fördelarna med grön teknik. Interaktiva demonstrationer göra besökarna mer medvetna om sin roll i skyddet av vår planet.
Attraktiva visioner
Med sin miljömedvetna politik har MACtac blivit medsponsor till utställningen genom att erbjuda självhäftande film för utskrift och skyddad digital grafik. Den imponerande grafiken och videon hjälper denna unika utställning bidra till skyddet av miljön.

(ANT) Arctic Matters-utställningen presenterar en konstnärlig bakgrund av den fascinerande, men bräckliga skönheten i nord- och sydpolen. Utställningen är skapad i Belgien och den kommer att resa över hela världen under de kommande tre åren.

wMACtac sponsrar ANT Arctic Matters-utställning (1)

Ursprungliga idén
Belgiska Dixie Dansercoer har bjudit in konstnärer för att beskriva mysterium och den oändliga skönheten i livet och landskapen i (Ant) Arctic cirklar. Utställningen var installerad i tolv containrar, som visar fördelarna med grön teknik. Interaktiva demonstrationer göra besökarna mer medvetna om sin roll i skyddet av vår planet.

Attraktiva visioner
Med sin miljömedvetna politik har MACtac blivit medsponsor till utställningen genom att erbjuda självhäftande film för utskrift och skyddad digital grafik. Den imponerande grafiken och videon hjälper denna unika utställning bidra till skyddet av miljön.