Xerox vann BLI-pris och 350 andra priser

Publicerad
2010-03-24
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Print & mer

Efter ett ha mottagit ett stort antal utmärkelser under 2009 avslutade Xerox året med att få Outstanding Achievement Award for IT Friendliness från Buyer’s Laboratory Inc (BLI). Det oberoende testlabbet gav Xerox erkännande för företagets engagemang inom teknisk innovation och förmåga att leverera användarvänlig och säker teknik till sina kunder.Totalt erhöll Xerox över 350 utmärkelser globalt under 2009 för sin innovativa teknik, pålitliga produkter och sitt ledande tjänsteutbud. Många av produkterna och tjänsterna har utvecklats med hjälp av Design for Lean Six Sigma, en teknik som används av Xerox, för att fokusera på ingenjörsaspekterna av verksamheten och förbättra effektiviteten och minska kostnaderna förknippade med design och leverans av ny teknik.

Xerox har under året också fått flera utmärkelser för företagets arbete inom mångfald, etik, arbetsplatskultur, miljöprogram och ledarskap.