Persbrandt och hans kalsong

Publicerad
2009-12-18
Skribent
Redaktionen
Ämnen
Övrigt

Nu är skådespelaren Mikael Persbrandt ny delägare i underklädesföretaget Revolutionwear och ska släppa en begränsad kollektion i eget namn. Företaget tillverkar kalsonger under namnet Frigo.– Det är ett expansivt företag och Frigo är en svensk innovation som kommer att revolutionera underklädesmarknaden för män. Ett krav från mig var att om vi ska göra något så måste någon del gå till ett högre ändamål än bara tjäna pengar. Därför släpper vi en limited edition i mitt namn, där en del av överskottet kommer att gå till Unicef. Jag tror att socialt entreprenörskap är en viktig del i allt framgångsrikt företagande, och det är också en ledstjärna för min investeringsfilosofi, säger Mikael Persbrandt i ett pressmeddelande.

Tio kronor per såld vara ska gå till Unicef och kollektionen säljs från november i Twilfits butiker.